×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj’s staan stil bij Avicii op Koningsdag

26.04.2018 -

Het Kingsland Festival, dat wordt georganiseerd in Amsterdam, Groningen, Twente en Den Bosch, staat op Koningsdag stil bij het overlijden van de Zweedse dj en producer Avicii. Op alle vier locaties wordt vrijdagavond om 18.55 uur de muziek gestopt en het aanwezige publiek gevraagd gedurende een minuut te applaudisseren, kondigen Sunnery James en Ryan Marciano aan. Na het applaus draaien dj's in de vier steden de wereldhit Levels van Avicii.


Bassjackers in Den Bosch, Blasterjaxx in Groningen, Nicky Romero in Twente en Sunnery James & Ryan Marciano in Amsterdam, onderbreken hun set voor het eerbetoon aan Tim Bergling, die in afgelopen jaren onder zijn artiestennaam Avicii de internationale dancewereld veroverde.

Sunnery en Ryan zeggen mede namens hun collega's: 'Avicii heeft een ongelooflijk stempel gedrukt op de wereldwijde dance. Hij was een buitengewoon getalenteerde collega, maar bovenal een lief mens. Het minste wat wij kunnen doen, is hem een staande ovatie geven en daarna een van zijn nummers draaien. Dat doet op geen enkele manier recht aan zijn gehele muzikale carrière, maar we willen op deze Koningsdag niet zomaar voorbijgaan aan dit feit. We kunnen gelukkig tot in lengte der jaren zijn muziek laten horen en dat zullen wij ook zeker blijven doen'.