×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Djarno Hofland vereeuwigt dochtertje op zijn rug

Djarno Hofland vereeuwigt dochtertje op zijn rug
8.11.2019 -

Djarno Hofland zou zich een leven zonder zijn dochtertje Jace niet meer kunnen voorstellen. En daarom laat het neefje van André Hazes zijn dochtertje binnenkort vereeuwigen op zijn rug.


Op Instagram deelt Djarno Hofland het ontwerp van zijn ‘kunstwerk’ met zijn volgers. ‘Over 2 weken ga ik dit kunstwerk zetten op mijn rug’, schrijft hij bij de foto. ‘Dit betekent zoveel voor mij. Welk pad of richting wij op gaan, wij zijn altijd samen en ik zou Jace nooit uit het oog verliezen. En ik ga jou altijd beschermen. En als papa er niet is doet dat onze beschermengel. Hou van jou!’

https://www.instagram.com/p/B4msDLpA_nA/?utm_source=ig_web_copy_link

Djarno werd inmiddels bijna vier jaar geleden de trotse vader van Jace. Met de moeder van Jace had het neefje van André Hazes van 2009 tot en met begin 2019 een relatie. Na bijna een jaar vrijgezel te zijn geweest, heeft Djarno sinds kort een nieuwe liefde.

Ook interessant:

André Hazes blij dat moeder weer in zijn leven is

Baby Archie kan al kruipen en krijgt eerste tandjes!

Anna Drijver bevallen van een zoontje!