×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Djarno Hofland deelt emotionele post over André Hazes: ‘Ik hou van jou, vriend’

Djarno Hofland deelt emotionele post over André Hazes: ‘Ik hou van jou, vriend’
5.03.2020 -

Djarno Hofland wijkt als neefje en tourmanager al jaren niet van André Hazes' zijde. Om 'zijn broeder' te eren, deelt hij een openhartige post op Instagram.


‘Iedereen heeft altijd een mening’, zo begint hij. ‘Maar niemand weet wat wij doen om succes te behalen in onze carrière.’ De tourmanager van de zanger heeft het idee dat mensen denken dat-ie het ‘er wel even bij doet’, maar men vergeet hoeveel tijd hij stopt in alles rondom André. ‘Ik hou van jou vriend en ik kan wel zeggen dat jij er alles aan doet om de beste persoon te zijn voor iedereen om jou heen.’

‘Hij heeft mij altijd gesteund’

Eerder vertelde Djarno aan Weekend ook al over de hechte band tussen hem en André. “Ik zou niet zonder hem kunnen leven. En niet omdat hij mij in deze situatie heeft geholpen, hij heeft mij áltijd al gesteund. Als het bij hem regent, regent het bij mij ook. Als bij hem de zon schijnt, schijnt-ie ook bij mij.”

Lees ook: Dít is de nieuwe liefde van Djarno Hofland!