DJ Tiësto geschrokken van leeftijd aanstaande

Thijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, moest een paar keer slikken toen zijn aanstaande bruid, Stacey Blokzijl, hem vertelde hoe oud ze was. "Ze is twintig jaar jonger dan ik. Dat was in het begin wel even schrikken", aldus de plaatjesdraaier uit Breda.

Met name in het begin was het de 19-jarige Stacey die het rustig aan wilde doen in hun relatie. Maar daarna keerde het tij en hield Tiësto de tiener op afstand vanwege het leeftijdsverschil. “Later was het omgekeerd. Ik had weinig zin om dingen als ‘oude viezerik’ over mezelf in kranten te lezen. Ik ben niet iemand die schijt heeft aan andermans mening”, vertelt de Dj hierover.

De familie en vrienden van de 39-jarige Brabander moesten in het begin op zijn zachtst gezegd wennen aan de nieuwe vlam aan zijn zijde. “Mijn 78-jarige moeder zei: wat, negentien? Jongen dat kan toch niet?” Toch trok later ook mama Verwest bij toen ze kennis mocht maken met de blonde schone waar haar zoon als een blokzijl voor was gevallen. “Zo ging het eigenlijk in mijn hele sociale netwerk.”

Thijs vroeg zijn liefje onlangs ten huwelijk ten overstaan van een groepje dodo’s op het romantische eiland Mauritius. Het duo wacht nog even met het nemen van kinderen. “We hebben allebei nog geen behoefte aan kinderen. Ze is nog zo jong en gaat lekker met me mee de wereld over”, zo zei de Dj eerder. Voorlopig zullen de Thijs en zijn liefje op 10 oktober allereerst in het huwelijksbootje stappen.