×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj The Flexican wordt vader

21.03.2018 -

Thomás Goethals, beter bekend als dj The Flexican, wordt vader. Zijn vriendin Emanuelle is zwanger, zo maakte ze bekend via Instagram.


'De natuur, het universum heeft mijn grote liefde Thomás en ik de grootste gift van het leven en mijn vrouwelijke-zijn geschonken', schrijft Emanuelle. 'Ruim vijf maanden, bijna zes – geleden koos een ziel mijn lichaam om zich vanuit licht te manifesteren in materie. Nu groeit er een prachtig en zo bijzonder minimens in mijn buik en zijn Thomás en ik meer dan verheugd over, verliefd op en nieuwsgierig naar dit mega avontuur', zo vervolgt ze.

 

De li la Lente is begonnen en dat leek mij een prachtig symbolisch moment om heel groot en klein nieuws met jullie te delen.De natuur, het universum heeft mijn grote liefde Thomás en ik de grootste gift van het leven en mijn vrouwelijke-zijn geschonken. Ruim vijf maanden, bijna zes – geleden koos een ziel mijn lichaam om zich vanuit licht te manifesteren in materie. Nu groeit er een prachtig en zo bijzonder minimens in mijn buik en zijn @theflexican en ik meer dan verheugd over, verliefd op en nieuwsgierig naar dit mega avontuur.De lente, nieuw leven, fluitende vogels, langer daglicht, mini vogels.Ik ben zo trots op het meemaken van dit mega leer- en vreugdevolle proces, mijn groeiende buik en vooral zo onder de indruk van de ontwikkeling van het mensje, de bewegingen en de kracht en alwetendheid van de natuur.Ik ben zo trots op de liefde die in een nog groter tempo stijgt voor het leven, de baby, Thomás, mijn familie, zijn familie, onze vrienden.THIS IS MAGIC!AND THIS IS NATURE. NATURE IS MAGIC * LIFE IS MAGICI honor the creation and give thanks to God, The Universe, The Light and Mother Earth for nurturing us

Een bericht dat is gedeeld door @ emanuellevos op

De 34-jarige The Flexican is onder meer bekend van het nummer Bumaye met Typhoon. Het nummer werd in 2013 een internationale hit in de uitvoering van Major Lazer. Ook is The Flexican als producent lid van hiphopformatie Flinke Namen.