×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit wil je zien: vertederende beelden van BN’ers en hun kinderen

Dit wil je zien: vertederende beelden van BN’ers en hun kinderen
10.06.2018 -

Het leek de afgelopen week wel de nationale ik-en-mijn-kind-week, de sterren deelden massaal foto's van hun kroost. Weekend zocht wat vertederende beelden uit om je zondagavond extra op te leuken!


 

 

 

Nu Chantal Janzen samen met presentator Humberto Tan is begonnen aan de opnames van een nieuw seizoen van Dance Dance Dance en daarom meer van huis is, kan ze extra genieten van wat tijd samen met haar zoontje Bobby (2 maanden oud). Nu Chantal Janzen samen met presentator Humberto Tan is begonnen aan de opnames van een nieuw seizoen van Dance Dance Dance en daarom meer van huis is, kan ze extra genieten van wat tijd samen met haar zoontje Bobby (2 maanden oud).

 

Jong geleerd is oud gedaan, moet de kleine van Kjeld Nuis hebben gedacht. Nog maar amper 1,5 jaar oud en nu al aan een Amstel Radler. Gelukkig is het een 0,0% biertje!  Jong geleerd is oud gedaan, moet de kleine van Kjeld Nuis hebben gedacht. Nog maar amper 1,5 jaar oud en nu al aan een Amstel Radler. Gelukkig is het een 0,0% biertje!  

 

Victoria Beckham geeft haar dochtertje Harper Beckham (6 jaar) nog even een dikke knuffel voordat ze naar school gaat!  Victoria Beckham geeft haar dochtertje Harper Beckham (6 jaar) nog even een dikke knuffel voordat ze naar school gaat!  

 

Het kans soms even duren voordat je kind iets lekker vindt, maar als hij het dan eenmaal lust … dat was dus ook het geval bij de kleine van André Hazes, die op deze foto heerlijk zit te smullen van een portie spaghetti. Het kans soms even duren voordat je kind iets lekker vindt, maar als hij het dan eenmaal lust … dat was dus ook het geval bij de kleine van André Hazes, die op deze foto heerlijk zit te smullen van een portie spaghetti.

 

Als je een beetje ziekjes bent, heb je een warm deken en een lading fruit nodig, of gewoon een knuffel van je beste vriend, de trouwe viervoeter… zie hier het jongste dochtertje van Nicolete Kluijver. Als je een beetje ziekjes bent, heb je een warm deken en een lading fruit nodig, of gewoon een knuffel van je beste vriend, de trouwe viervoeter… zie hier het jongste dochtertje van Nicolette Kluijver.

 

De dag beginnen met een bezoekje aan de bioscoop en de dag afsluiten in het water. Voor Thomas Berge en zijn zoontje Jack was het een heerlijke zondag!De dag beginnen met een bezoekje aan de bioscoop en de dag afsluiten in het water. Voor Thomas Berge en zijn zoontje Jack was het een heerlijke zondag!