×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit is de vervangster van Luuk Ikink bij RTL Late Night: Marieke Elsinga

18.08.2016 -

RTL Late Night moest op zoek naar een nieuwe co-host voor Humberto Tan nu Luuk Ikink naar RTL Boulevard is overgestapt. De vervanger is gevonden en dat is niemand minder dan voormalig Qmusic-dj en -reporter Marieke Elsinga.


Dat maakte ze vanmorgen bekend in de show van haar collega's Mattie en Wietze. Ze werd daar flink voor het blok gezet en moest toen wel toegeven dat ze een overstap maakt naar de populaire talkshow van RTL. Vandaag heeft de nieuwe presentatrice haar eerste werkdag bij het programma. 

'Net telefonisch voor het blok gezet door Mattie en Wietze', schrijft Marieke op Twitter. 'Het hoge woord is eruit! Ik ga naar RTL Late Night. Ik kan het eindelijk vertellen.' 

Naast Qmusic was Marieke ook al werkzaam als presentator bij RTV Noord-Holland en Soundcheckers. 

De keuze voor de vervanger van Luuk is dus uiteindelijk niet gevallen op Jan Jaap van der Wal. Die nam de honneurs waar tijdens de zomereditie van RTL Late Night. In die periode nam Peter van der Vorst de presentatie over van Humberto.

Vanaf maandag 29 augustus is Marieke te zien in RTL Late Night.