×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit is de nieuwe vriendin van Max Verstappen

18.01.2018 -

Formule 1-courreur Max Verstappen date al een aantal maanden met de Duitse Dilara. Dat blijkt uit foto's die zij op haar Instagram heeft geplaatst.


Een bron dichtbij Max laat aan RTL Boulevard weten dat de twee nu al zo'n twee á drie maanden een relatie hebben. 'Ze kenden elkaar al een tijdje, maar een paar maanden geleden sloeg de vonk over. Het gaat heel goed met ze en ze zijn erg verliefd', aldus de bron.

Volgens die bron komt Dilara uit München, maar woont en studeert ze in Londen: 'Ze is een gezellige meid die je er goed bij kan hebben'. Dilara is te zien op de foto hieronder, ze zit linksvoor.

 

Great to be back in Good times with friends and family

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Dilara is erg close met Victoria Swarovski, de rijke erfgename van het kristallenimperium en de vervangster van Sylvie Meis in het Duitse Let's Dance. Ze was zelfs bruidsmeisje op de extravagante miljoenen bruiloft.