Placeholder

Dit is de nieuwe K3

De Nederlandse blondine Klaasje en de Belgische roodharige Hanne en donkerharige Marthe vormen voortaan de nieuwe K3.

De zangeressen wonnen vrijdagavond de talentenjacht K3 zoekt K3 die in Nederland live te zien was bij SBS6. De stemmen van de jury en de kijkers telden allebei voor 50 procent mee. Tijdens de show zongen de finalisten vijf nieuwe nummers van K3, waaronder Kus Van De Juf.

K3-zangeressen Karen, Kristel en Josje maakten in maart dit jaar bekend te stoppen en op zoek te gaan naar drie opvolgers. Aansluitend op de talentenjacht volgt een K3-tour met niet drie, maar zes zangeressen. Tijdens deze tournee, die zal lopen tot het voorjaar, geven de zangeressen de fakkel door aan de drie winnaressen.

Klassiek conservatoriumstudente Klaasje (20) uit Amsterdam volgt de Nederlandse Josje Huisman op. De roodharige Karen wees studente communicatiewetenschappen Hanne (21) uit Mechelen aan als haar opvolger, de donkerharige Marthe (19) uit Kontich kreeg uit de mond van Kristel te horen dat ze haar mag opvolgen. Marthe was student verzorging.

De nieuwe K3-zangeressen moeten meteen aan de bak. Zaterdag hebben ze al een fotoshoot en beginnen de voorbereidingen voor de tournee. Ook gaat de nieuwe K3 een cd inzingen.