×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dilan Yurdakul en Anouk Maas verlaten GTST

Dilan Yurdakul en Anouk Maas verlaten GTST
7.05.2019 -

Actrices Dilan Yurdakul en Anouk Maas nemen binnenkort afscheid van hun leven als soapster. De dames verdwijnen - in ieder geval tijdelijk - uit Goede Tijden, Slechte Tijden, zo bevestigt RTL berichtgeving van 6 Inside.


Of Dilan, die Aysen Baydar speelt, en Anouk, die Zoë Xander vertolkt, hun laatste draaidagen al achter de rug hebben, wil RTL niet zeggen. De zender wil niets verklappen over het verloop van de soap. Volgens 6 Inside heeft Anouk al afscheid genomen, Dilan zou dat later doen.

Yurdakul is sinds januari 2012 te zien in de soap. Zij zou een halfjaar vrijaf willen om te kunnen schrijven. Maas voegde zich in september 2017 bij de cast.