×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diddy doet het met de ex van z’n zoon

Diddy doet het met de ex van z’n zoon
5.08.2019 -

De geruchten dat Sean 'Diddy' Combs een nieuwe liefde gevonden zou hebben in de 22-jarige Lori Harvey, zijn flink aangewakkerd nadat er foto's verschenen van de twee tijdens een vakantie in Italië. Daar werden ze tijdens een etentje namelijk vergezeld door Lori's vader Steve Harvey en zijn vrouw Marjorie.


Lori en Diddy werden de afgelopen weken al meerdere malen samen gespot op verschillende plekken in New York, meldt E! News. Ook droegen de twee matchende outfits, waardoor fans zich afvroegen of er niet meer speelde tussen hen. Beide hebben nog niet gereageerd op de geruchten over een eventuele romance.

Saillant detail is dat Lori een ex is van Diddy’s zoon Justin, met wie ze in februari voor het laatst gezien is. Ook had ze een relatie met voetballer Memphis Depay, met wie ze zelfs verloofd was.