×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diana Ross met de schrik vrij

15.04.2016 -

Een limousine met daarin Diana Ross botste woensdag op een andere auto, maar de zangeres kwam met de schrik vrij en kan haar geplande concerten gewoon doorzetten.


"Ik was betrokken bij een auto-ongeluk gisteren. Ik zal wat stijfjes zijn, maar het was vooral een schok", schrijft de Motown-zangeres donderdag op Facebook. "Ik heb een heel klein bultje op mijn voorhoofd. Niets om je zorgen over te maken."
Dezelfde dag trad ze gewoon op in de stad Bethlehem waar het ongeluk gebeurde. De politie meldde toen aan lokale media dat de 72-jarige zangeres door ambulancepersoneel werd onderzocht nadat ze klaagde over pijn in haar nek. De chauffeur van de limousine viel niets te verwijten; een andere auto negeerde een stopbord en knalde op de limousine en vervolgens op een brandkraan.