×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Destiny’s Child weer even samen

15.04.2018 -

Beyoncé had voor haar terugkeer op het podium twee oude bekenden uitgenodigd. De zangeres trad zaterdagavond als headliner op tijdens het Coachella festival en verraste het publiek met een kleine reünie. Samen met Kelly Rowland en Michelle Williams, de zangeressen waarmee 'Queen B' tot 2005 Destiny's Child vormde, zong ze een aantal van de oude hits van het trio.


Beyoncé deelde het podium in Indio in Californië niet alleen met haar oud-collega's Kelly en Michelle. Ook manlief Jay-Z mocht even komen rappen en zeker honderd dansers en muzikanten zorgden samen met de zangeres voor een spetterende show.

Er was door fans lang uitgekeken naar het optreden. Coachella strikte Beyoncé vorig jaar al als hoofd-act, maar toen moest de zangeres het optreden schrappen vanwege haar zwangerschap. In juni beviel Beyoncé van de tweeling Rumi en Sir.