×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Desperate Housewives-actrice Marcia Cross genezen van kanker

27.09.2018 -

Marcia Cross is succesvol behandeld voor kanker. De Desperate Housewives-actrice maakte dat woensdag bekend via Instagram.


Marcia schrijft dat ze zich dankbaar en gelukkig voelt dat ze nog leeft. Wel vindt ze het vervelend dat haar haar is uitgevallen tijdens de medische procedure. Ze deelt bij de post een foto van haar nieuwe coupe.

Omdat veel volgers na de post dachten dat de 56-jarige nog steeds ziek was, deelde ze een nieuw bericht. 'Het spijt me dat ik niet duidelijk was. Ik heb de kanker achter me gelaten en het gaat goed. Het was een moeilijke weg, maar ik ben gezond, gelukkig en leef meer in het moment en met grotere dankbaarheid dan ooit.'

In een derde post zei ze dat ze zich bevrijd voelde dat ze het nieuws had gedeeld. Ook deelde ze aan welke vorm van de ziekte ze leed. 'Voor wie het zich afvroeg: ik had anuskanker', schreef ze, waarna ze iedereen bedankte voor de steunbetuigingen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door reallymarcia (@reallymarcia) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door reallymarcia (@reallymarcia) op