×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Derksen blijft volgens Van der Gijp bij VI

9.11.2017 -

René van der Gijp is ervan overtuigd dat Johan Derksen zijn contract bij Voetbal Inside verlengt, ondanks de twijfels van Johan om langer door te gaan met de talkshow.


In een ochtendkrant vertelt Van der Gijp: 'Het gaat om Johan, hij is dadelijk 69 jaar, maar ik denk toch dat hij het nog wel leuk blijft vinden om zijn mening over dingen te geven op tv. Het wordt op een gegeven moment toch verslavend. Je rijdt iedere maandag en vrijdag naar de studio, dan heb je toch iets om handen. Hij moet niet zeven dagen per week in zijn huis in Grolloo zitten. Hij kan wel zeggen dat hij ermee wil stoppen, maar hij vindt het nog best leuk'.

Aan het eind van dit sezieon loopt het contract van Johan Derksen bij Voetbal Inside af. Derksen stelde al voor om Wim Kieft aan te wijzen als zijn opvolger. René van der Gijp zegt hierover: 'Man, schei toch uit, dan wordt het programma een soort crematieplechtigheid. Dat kan niet. We zijn zó goed op elkaar ingespeeld dat je juist moet proberen om het zo lang mogelijk te rekken'.