Dennis Storm stopt met presenteren

Dennis Storm houdt het na ongeveer tien jaar voor gezien met presenteren. De BNN-presentator kondigt zijn afscheid van de buis aan op Instagram.

De 3 Op Reis-presentator schrijft een uitgebreid afscheid op het sociale medium. 'De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak.' Dat zijn juist de dingen waar hij nu tijd voor vrij zou willen maken. 

'Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega’s landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren', schrijft hij verder. Zijn besluit staat al een tijdje vast. 'Begin dit jaar heb ik daarom besloten om te stoppen met 3 Op Reis.' 

Het gaat Dennis echt erom dat hij niet meer blij wordt van deze baan. 'Het zou makkelijk zijn om er vanwege de liefde voor het reizen of het salarisstrookje nog een paar jaar aan vast te plakken maar gelukkiger word ik van tijd vrijmaken voor die andere interesses', laat hij weten.

Maar of het afscheid definitief is, dat laat hij nog even open. 'Wie weet komt er ooit nog eens een programma op mijn pad waar ik weer voor 100% voor wil gaan, zeg nooit nooit. Maar voor nu: Bedankt voor het kijken! En de groeten.'

Dennis begon in 2005 met werken bij BNN. Daarvoor maakte hij al twee programma's voor TMF. Bij BNN is hij vooral bekend van Loverboys, Dennis versus Valerio, Spuiten en Slikken, Try Before You Die en Proefkonijnen. 

 

 

De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak. Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega’s landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren. Begin dit jaar heb ik daarom besloten om te stoppen met 3 Op Reis. Het zou makkelijk zijn om er vanwege de liefde voor het reizen of het salarisstrookje nog een paar jaar aan vast te plakken maar gelukkiger word ik van tijd vrijmaken voor die andere interesses. Wie weet komt er ooit nog eens een programma op mijn pad waar ik weer voor 100% voor wil gaan, zeg nooit nooit. Maar voor nu: Bedankt voor het kijken! En de groeten.

Een foto die is geplaatst door Dennis Storm (@stormdennis) op