Dennis Rodman vervalt in oude gewoonte

Dennis Rodman is nog maar een paar dagen weg uit de afkickkliniek, maar is nu alweer de fout ingegaan. In een nachtclub in South Beach ging hij helemaal los met shotjes. De bediening kon het amper bijhouden, weet Page Six van de NY Post.

De voormalige profbasketballer werd gezien in de nachtclub E11even, een zaak die 24 uur per dag open is. Op vrijdag opende de club zijn deuren, en zaterdagavond kwam Rodman volgens de bronnen een kijkje nemen.

’Hij liep een beetje rond, ging bij wat tafels staan en met mensen praten. Hij dronk veel zogeheten kamikaze-shotjes, en elke keer als hij er eentje nam, riep hij 'Het is kamikaze-tijd!', zegt een aanwezige.

Volgens de getuigen zag Rodman eruit of hij al had gedronken voordat hij naar de club kwam. Eenmaal ter plaatse zette hij het op een zuipen. Hij zou aardig aangeschoten de zaak hebben verlaten.

Op 15 januari liet Rodman zichzelf opnemen in een afkickkliniek na een veelbesproken reisje naar Noord-Korea, waar hij zich naar verluidt helemaal had laten vollopen. Ook in een interview na de trip was hij dronken.