×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dennie Christian waarschuwt jonge artiesten

25.07.2014 -

Dennie Christian zit dit jaar 40 jaar in het vak. Twee jaar geleden werd hij getroffen door paniekaanvallen, waarna hij zich liet opnemen in een kliniek. Inmiddels is hij weer volledig hersteld. De populairste Duitse zanger in Nederland heeft medelijden met artiesten die nog aan het begin van hun carrière staan. 'Je zit al snel in de penarie.'


Dennie Christian heeft te doen met beginnende artiesten. 'Ik heb echt heel veel medelijden met de jonge artiesten van tegenwoordig, die nog niks hebben kunnen opbouwen. Kijk naar al die talentenjachten, zoals X Factor en The Voice. Van de mensen die winnen hoor je het jaar erna nog een beetje en dan is het afgelopen. Er blijft heel weinig over. 

Dennie Christian zit zelf veertig jaar in het vak en viert dat met een nieuw album. De plaat, waarop 17 nieuwe liedjes staan, heet Ik Ga Mijn Weg. 'De meeste artiesten komen op zo'n jubileum met het zoveelste verzamelalbum, maar dat wilde ik niet. Daar zijn er al genoeg van', vertelt hij. 

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.