×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Moore schikt met familie verdronken man

3.01.2018 -

De rechtszaak die de nabestaanden van een man die in Demi Moore's zwembad verdronk aanspanden tegen de actrice, is van de baan. De partijen troffen volgens TMZ een schikking.


In 2015 gaf een werknemer van Demi een klein feestje in haar huis. Zelf was zij daar niet bij aanwezig. Eén van de bezoekers viel waarschijnlijk in het zwembad. De 21-jarige man kon niet zwemmen en verdronk. Zijn familie klaagde de actrice aan voor nalatigheid: er stond nergens aangegeven hoe diep het zwembad was en de decoratieve stenen rond het bad vormden struikelgevaar.

Demi reageerde destijds geschokt op het fatale ongeluk. 'Het verlies van een kind is een ongelooflijke tragedie en mijn medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van deze jongeman', liet ze weten. Ook zou ze hebben aangeboden de uitvaartkosten voor de familie te betalen.