Demi Moore jaloers op Kim Kardashian

Actrice Demi Moore is bang dat haar 15 jaar jongere man Ashton Kutcher zal vallen voor de charmes van socialite Kim Karsashian. Ze vindt het verschrikkelijk dat ze bevriend zijn.

Ashton (32) is groot fan van de realityshow ‘Keeping Up With The Kardashians’, waarin Kim met haar hele familie te zien is. Hij komt er openlijk voor uit dat hij de 29-jarige Kim een mooie en intelligente vrouw vindt en dat maakt Demi gek van jaloezie. Ze vindt ‘Keeping Up With The Kardashians’ verschrikkelijk en kan er geen minuut naar kijken.

Ashton en Kim raakten vorig jaar bevriend toen de voluptueuze reality-ster hem benaderde om samen tv-projecten te produceren. “Kim flirt erop los met Ashton, Demi wordt er gek van,” vertelt een ingewijde.

De 47-jarige actrice is bang dat ze haar man na 4 jaar huwelijk verliest aan een jongere vrouw. Ondanks dat ze al 3 dochters heeft met acteur Bruce Willis wil ze Ashton dan ook graag een kind schenken. “Hij is en geweldige vader voor mijn dochters. Dus daar heb ik geen twijfels over, mocht het in de toekomst gebeuren. Het zou een geweldige gebeurtenis is ons leven samen zijn.”