×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato was als zevenjarige suïcidaal

21.03.2018 -

Zangeres Demi Lovato had als zevenjarig meisje een fascinatie met de dood en was op die leeftijd voor het eerst suïcidaal. Dit onthulde de zangeres bij Dr. Phil.


'Op mijn zevende wist ik al dat als ik een einde zou maken aan mijn leven, er een einde zou komen aan de pijn', aldus de zangers. Lovato vervolgt: 'Deze gedachte kwam terug toen ik gepest werd en is later daarna een paar keer teruggekomen toen ik worstelde met depressies en mijn bipolaire stoornis'. Ook vertelt de zangeres over de periode waarin ze zichzelf sneed, tot op het punt dat haar moeder vreesde voor haar leven.

Ze eindigde met bemoedigende woorden voor haar lotgenoten: 'Als je erover denkt om zelfmoord te plegen, praat erover met mensen, isoleer jezelf niet. Iedereen op deze planeet is het waard om te leven'.

Lovato maakt zich al jaren sterk voor geestelijke gezondheidsvoorlichting en heeft meerdere malen openlijk gesproken over haar bipolariteit. De zangeres vierde afgelopen week dat ze al zes jaar nuchter is.