×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato teruggevallen in strijd tegen alcoholverslaving

22.06.2018 -

Demi Lovato lijkt te zijn teruggevallen in haar strijd tegen alcoholverslaving. De zangeres lanceerde vrijdag een nieuwe single waarin ze zingt dat ze weer aan de drank is. In maart vierde de 25-jarige Demi nog dat ze zes jaar van de drank af was.


'Mama, het spijt me dat ik niet meer nuchter ben. En papa, sorry voor alle drank op de vloer', zingt Demi in het nummer. Ze sluit af met: 'Sorry dat ik weer op dit punt ben. Ik beloof dat ik hulp zoek. Het was niet mijn bedoeling. Het spijt me voor mezelf.'

Het is niet duidelijk of Demi het over een periode in haar verre verleden heeft of iets wat kortgeleden is gebeurd. De zangeres heeft bij de aankondiging van het nummer de woorden 'mijn waarheid' geschreven.

Demi liet zich eerder onder meer opnemen in een afkickkliniek om tot geheelonthouding te komen. Ook wendde ze zich tot programma's als Anonieme Alcoholisten.