×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato met spoed opgenomen in ziekenhuis

24.07.2018 -

Demi Lovato is volgens Amerikaanse media met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De zangeres zou een overdosis heroïne tot zich hebben genomen. De 25-jarige artieste is dinsdagochtend vanuit haar huis in Los Angeles overgebracht naar het ziekenhuis.


Lovato heeft in het verleden al vaker drugsproblemen gehad. Op haar negentiende liet ze zich al opnemen in een afkickkliniek. Vorig jaar vertelde ze in de documentaire Simply Complicated openhartig over haar drugsgebruik en meldde ze vol trots dat ze al jaren volledig nuchter is.

Vorige maand bracht ze nog een nieuw nummer uit met de titel Sober. In het liedje meldt Demi dat ze na zes jaar zonder alcohol en drugs nu geen geheelonthouder meer is. 'Papa, vergeef het me dat ik drank op de grond heb laten vallen', zingt ze onder meer in Sober.