×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato al zes jaar nuchter

15.03.2018 -

Demi Lovato heeft een bijzondere mijlpaal bereikt. De zangeres viert vandaag dat ze al zes jaar van de drank en drugs af is.


'Zo dankbaar voor nog een jaar van vreugde, gezondheid en geluk', schreef de zangeres vandaag op haar Instagram. 'Een belangrijke stap in mijn reis was het leren om van mezelf te houden en liefde aan anderen te kunnen geven. Het is mogelijk'. Haar weg naar geheelonthouding was niet gemakkelijk. In een documentaire over haar leven onthulde de zangeres dat ze, terwijl ze in 2012 een 'nuchtere levensstijl' promootte, nog steeds drugs gebruikte.

'Ik werkte niet aan mijn programma, ik was nog niet klaar om nuchter te worden', zei ze in 'Demi Lovato: Simply Complicated': 'Ik smokkelde cocaïne vliegtuigen in, ik gebruikte stiekem in badkamers'.

Sinds de 25-jarige Demi zich heeft laten behandelen in een afkickkliniek leidt ze een alcohol- en drugsvrije levensstijl en wendt ze zich tot programma's als Anonieme Alcoholisten.

Lovato heeft in het verleden geworsteld met een eetstoornis en met een verslaving aan drugs en drank. Ook is ze behandeld voor een bipolaire stoornis.