×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Deelneemster Temptation Island had rol in GTST

22.03.2017 -

Zo speelde je in Goede Tijden Slechte Tijden en zo stel je je relatie op de proef in Temptation Island. Het programma waarin stelletjes testen of ze de verleiding van anderen kunnen weerstaan is voor veel mensen een heimelijk pleziertje. Ook voor realityster Michella Kox, die alles wat ze kan vinden over de deelnemers gretig tot zich neemt. Ze is er nu achter dat Lisa, die samen met vriend Marijn naar het eiland is gekomen, in GTST speelde.


Op Facebook deelt Michella een foto van de kleine Lisa in Nederlands best bekeken soap. In 2003 speelde ze de rol van Nina Sanders. Lisa was toen 14 jaar. 

Op wikipedia prijkt haar naam op de lijst van actrices die de rol van Nina op zich hebben genomen. Tegenwoordig vertolkt Marly van der Velden de rol.