Debbie Rowe wil voogdij kinderen Michael Jackson

Debbie Rowe spant een rechtszaak aan om het voogdijschap te krijgen over de kinderen die ze met Michael Jackson kreeg. TMZ laat bronnen aan het woord die zeggen dat Debbie zich grote zorgen maakt over hun welzijn in het huis van oma Katherine Jackson. Ze wil via de rechter afdwingen dat de kinderen bij haar komen wonen.

De grootmoeder zou te oud zijn om de voogdij over haar kleinkinderen te behouden. TJ Jackson is medevoogd, maar ziet de kinderen vaak lange tijd niet omdat hij veel op tournee is.
Rowe zou aan een vriend hebben verteld dat Katherine niet betrokken is in hun levens. Rowe klaagt ook over het taalgebruik van Prince en zijn rebelse gedrag. Ze vindt dat zijn ooms een slechte invloed op hem hebben. Ze is vooral boos op Jermaine Jackson, die binnenkort trouwens meedoet aan de Amerikaanse versie van Jouw vrouw, mijn vrouw. Rowe noemt hem griezelig en ongeschikt en wil het liefst dat hij ver uit de buurt van de kids blijft.
Debbie vindt verder dat haar biologisch dochter Paris niet de noodzakelijke vooruitgang maakt na haar zelfmoordpoging. Ze wil de voogdij om in te kunnen grijpen als dat omwille van de veiligheid van Paris nodig is. Het meest kwetsbaar in haar ogen is de 12-jarige Blanket, die niet haar biologische kind is. Blanket bevindt zich in de gevarenzone, vindt ze.