×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Debbie Reynolds overleden

29.12.2016 -

Actrice Debbie Reynolds, moeder van de op dinsdag gestorven Carrie Fisher, is overleden. Reynolds is overleden aan de gevolgen van een beroerte.


Debbie werd 84 jaar oud. Haar dochter, actrice Carrie Fisher (60), overleed dinsdag aan de gevolgen van een zware hartaanval.

Ze was samen met haar zoon Todd de begrafenis van haar dochter Carrie Fisher aan het voorbereiden toen ze zich plots niet goed voelde. Zoon Todd belde vervolgens alarmnummer 911 en vroeg een ambulance. Reynolds laatste woorden tegen haar zoon waren: 'Ik mis haar zo vreselijk. Ik wil bij Carrie zijn'. Debby Reynolds overleed in het ziekenhuis.

Amerikaanse beroemdheden reageren geschokt en verdrietig op het overlijden van Debby. '#DebbieReynolds is zojuist overleden. Dit is niet te bevatten. Mooi, getalenteerd, verknocht aan haar vak, is ze Carrie achterna gegaan', schreef actrice Bette Midler.

'Amerikaans icoon', twitterde actrice Anna Kendrick, refererend aan de vele klassieke films zoals Singing in the Rain, waar Debbie Reynolds in meespeelde.

Maar er waren ook steunbetuigingen aan de familie van Reynolds. Zo schreef Ellen DeGeneres: 'Ik kan me niet voorstellen hoe de familie van Carrie Fisher en Debbie Reynolds zich moet voelen. Ik stuur al mijn liefde'. Ariana Grande wenste de dochter van Carrie Fisher, actrice Billie Lourd, sterkte: 'Ik hou van je Billie, heel heel veel. Rust zacht Debby Reynolds'.