×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Debbie Reynolds bedankt voor alle steun

Debbie Reynolds bedankt voor alle steun
27.12.2016 -

Debbie Reynolds heeft op Facebook gereageerd op de dood van haar dochter Carrie Fisher. In een korte verklaring schrijft de 84-jarige actrice dat ze iedereen dankbaar is voor de steun die Carrie heeft ontvangen.


"Ik wil iedereen bedanken die de gaven en talenten van mijn geliefde en fantastische dochter hebben omarmd. Ik ben ook dankbaar voor alle lieve berichten en gebeden die haar nu op weg helpen naar haar volgende eindbestemming. Liefs, Carries moeder", aldus Reynolds op het sociale netwerk.

De actrice had tot op heden nog niet gereageerd op de gezondheidstoestand van haar dochter. Ook na het hartinfarct op een vlucht van Londen naar Los Angeles en de daarop volgende ziekenhuisopname besloot Reynolds haar aandacht uitsluitend op haar dochter te vestigen.