×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dean McDermott in het ziekenhuis

Dean McDermott in het ziekenhuis
2.07.2019 -

Dean McDermott, de man van Beverly Hills, 90210-actrice Tori Spelling, ligt in het ziekenhuis. De acteur en presentator is zondag opgenomen met een longontsteking. Mogelijk heeft hij ook een hersenvliesontsteking. 'Ik ben nog nooit in mijn leven zo ziek geweest', schrijft Dean op Instagram.


De 52-jarige acteur liet zich zondag opnemen omdat hij erg hoge koorts had. Hoewel Dean nog in het ziekenhuis ligt, gaat het naar omstandigheden goed met hem. ‘Duimen omhoog en toch goedgehumeurd.’

De acteur en actrice leerden elkaar in de zomer van 2005 kennen en kregen gelijk een relatie, terwijl ze allebei nog getrouwd waren. Kort daarna verlieten Tori en Dean hun partners om samen verder te gaan. Ze trouwden in mei 2006 en hebben samen vijf kinderen.