De vriend van Floortje Dessing zijn niet altijd leuk

Floortje Dessing is zeven á acht maanden per jaar voor haar baan als presentatrice op reis en dus niet thuis. Dit is mede de reden dat veel van haar relaties op de klippen zijn gelopen. "Het is niet leuk om met mij een relatie te hebben. Hier zijn wel enkele relaties op stukgelopen ja", zegt ze in het SBS6-programma Waar is de Mol?.

Nu heeft Floortje een levenspartner die weet hoe het werkt. "Na een half jaar kwamen mijn vriendjes er vaak achter hoe het écht is als je er vaak niet bent. Als je niet aanwezig bent bij belangrijke momenten. Dat is echt vervelend. Mijn huidige vriend is fotograaf, dus die reist ook veel voor zijn werk en begrijpt het concept."

Maar een echt huisje boompje beestje zal er nooit komen voor Floortje. "Ik dacht altijd 'wanneer gaat het leven voor mij anders worden?'. Dan zei iedereen: wacht maar tot je 30 bent. Ik ben nu 40 en ben nog steeds niet veranderd. Maar ik wil het allemaal meemaken om de een of andere manier."

Het is niet alleen maar kommer en kwel om het vriendje van Dessing te zijn. "Ik maak wel veel mee, ik kom wel altijd vrolijk thuis met verhalen. Er zitten ook heus wel voordelen aan. Never a dull moment", aldus de presentatrice.