De vijf grootste scheidingen

Dat Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden kwam voor velen als een verrassing. Al lange tijd worstelde het echtpaar met hun relatie. Het stel heeft uiteindelijk besloten als vrienden uit elkaar te gaan. Albert en Onno brachten gisteren het pijnlijke nieuws naar buiten en dat zorgde voor een hoop tumult. Het is niet de enige scheiding die voor veel reacties zorgde. Dit waren de meest opzienbarende scheidingen van het afgelopen jaar.

1. Albert Verlinde en Onno Hoes

De relatie tussen Albert Verlinde en Onno Hoes stond al lange tijd op losse schroeven. Het echtpaar was onzeker over hun toekomst samen. Ze voerden eindeloze gesprekken en gingen door diepe dalen. Het intieme onderonsje tussen Onno en Ruud Schepers was onderdeel van dat dal. De conclusie was pijnlijk: het ging niet meer. Na ruim 22 jaar samen, zette het echtpaar deze week definitief een punt achter hun relatie. Ze gaan als vrienden uit elkaar verklaarde Albert in RTL Boulevard. 

 

2. Martijn en Amanda Krabbé

Aan het veelbesproken huwelijk van Martijn en Amanda Krabbé kwam in maart een einde. Na ruim twintig jaar was de koek op. In een verklaring lieten ze weten dat ze in goed overleg hebben besloten uit elkaar te gaan. Amanda bekende later dat de liefde voor haar niet meer puur aanvoelde. De grootste klap kwam voor Martijn toen Amanda een ander bleek te hebben. Inmiddels is de ex van Martijn al enkele maanden zwanger van haar nieuwe liefde Harrie Kolen

 

3. Touriya Haoud en Greg Vaughan

Na een huwelijk van bijna acht jaar was de koek op tussen het Nederlandse model Touriya Haoud en haar man Greg Vaughan. De breuk kwam niet als donderslag bij heldere hemel. Al voor het nieuws naar buiten kwam, werd Greg regelmatig alleen  gezien. Van een vechtscheiding was echter geen sprake en het tweetal is dan ook als vrienden uit elkaar gegaan. Eind augustus was de scheiding definitief. Hoewel Greg al weer zijn ogen op andere vrouwen heeft gericht, doet Touriya het voorlopig even rustig aan. 

 

4. Tjitske Reidinga en Vincent Croiset

Gooische vrouw Tjitske Reidinga werd vorig jaar onverwacht verliefd op Peter Blok en verkoos deze romance boven haar huwelijk. Haar imago en haar carrière liep daardoor de nodige schade op. De scheidingspapieren zijn inmiddels getekend, maar ze gaat nog steeds goed om met haar ex-man. Ze vormt met hem en hun kinderen nog steeds een gezin, maar niet op de traditionele manier meer. Ze heeft altijd geroepen dat haar kinderen nooit de dupe van haar keuze mogen worden en daar streeft ze dan ook naar. 

 

5. Berget Lewis en Sebastiaan van Rooijen

Het sprookjeshuwelijk van Berget Lewis heeft de twee jaar niet weten te halen. In mei van dit jaar bracht Weekend naar buiten dat de zangeres was gescheiden van haar echtgenoot Sebastiaan van Rooijen en dat ze verliefd was op een ander. Het tweetal trouwde in 2012, nadat Sebastiaan Berget onder de Eiffeltoren in Parijs ten huwelijk had gevraagd. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen