De nachtmerrie van Emile Ratelband

Emile Ratelband is voor de tweede keer verlaten door zijn 21 jaar jongere vrouw Moon en hun dochtertje Royce Romee. “De hel kan niet erger zijn”, aldus Emile. “Het is alsof ik in een thriller terecht ben gekomen.”

De motivatietrainer zit momenteel alleen in zijn kapitale villa en is de wanhoop nabij. Aan zijn mooie sprookje is momenteel een einde gekomen. Ratelband was tot over zijn oren verliefd  op domineesdochter Monica van Buuren, met wie hij vorig jaar juni in het huwelijk trad. De kroon op hun huwelijk was de geboorte van baby Royce.

Nu amper negen maanden na hun trouwdag zijn Moon en Emile alweer uit elkaar. De Tsjakkagoeroe zegt dat de klap van het vertrek van zijn vrouw ditmaal extra hard is aangekomen, omdat hij Moon altijd op handen heeft gedragen. De bebrilde zelfverklaarde entertrainer begrijpt niet waarom Moon de benen heeft genomen en was er van overtuigd dat deze liefde voor eeuwig was.

Voor het hele verhaal over de horrorfilm waarin Emile Ratelband momenteel de hoofdrol speelt, lees de Weekend van deze week.