Placeholder

De mooiste outfits van Máxima

Het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift blad Vanity Fair riep koningin Máxima uit tot een van de best geklede mensen ter wereld. En terecht, want waar ze ook komt, ze roept met haar kledingkeuze altijd veel bewondering op. Onze koningin heeft talloze mooie japonnen gedragen. Weekend zette de vijf mooiste dagoutfits op een rij.

 

Toepasselijk groen

Bij de opening van een fabriek die bekend staat om zijn duurzame manier van produceren, droeg koningin Máxima heel toepasselijk dit frisse groene jurkje.

 

Kennismakingsbezoek

Deze donkerblauwe kanten jurk van het Belgische modehuis Natan behoort tot de favorieten van onze koningin, ze werd er al meerdere malen in gezien. Ze droeg deze jurk onder andere tijdens de kennismakingsbezoeken aan Limburg en Brabant.

 

Koningsdag

Deze watergroene linnen-zijde japon van Natan droeg de koningin tijdens Koningsdag. Ze trok hem opnieuw aan tijdens de viering van 200 jaar koninkrijk in Maastricht.

 

Staatsbezoek Polen

Tijdens het staatsbezoek in Polen in junidroeg Máxima deze fuchsiakleurige japon met een opvallende broche uit de familiecollectie erop.

 

Vlaamse strik

Deze blauwe japon van Jan Taminiau met strik droeg de koningin tijdens een kennismakingsbezoek van het Belgische koningspaar.