×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘De Luizenmoeder blijft voor NPO 3 behouden’

6.02.2018 -

De tv-hit De Luizenmoeder blijft behouden voor NPO 3. Netmanager Suzanne Kunzeler zegt in het AD dat ze niet bang is dat ze de serie rond juf Ank verliest aan NPO 1, zoals in het verleden is gebeurd met Mindf*ck en Floortje Naar Het Einde Van De Wereld.


'Daar geloof ik niets van', zegt Kunzeler. Dat illusionist Victor Mids en Floortje Dessing wel naar NPO 1 zijn vertrokken heeft een reden, legt Kunzeler uit: 'Die programma's zijn ook geschikt voor families, waardoor het mooi op NPO 1 landt. De Luizenmoeder is inhoudelijk echt een programma voor 3, de kraamkamer van de NPO'.

Bijna 3,5 miljoen kijkers stemden zondagavond af op de serie rond leerlingen, ouders en personeel van basisschool De Klimop. In de afgelopen tien jaar keken nooit eerder zoveel mensen naar NPO 3. AVROTROS kondigde maandag een tweede seizoen van de komische serie aan. Hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Hoffman, Henry van Loon en Bianca Krijgsman.