×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De lijdensweg van Jake Gyllenhaal

4.05.2015 -

Jake Gyllenhaal is later dit jaar te zien als zwaar gespierde boxer in Southpaw, maar hij zou niet graag nog eens de moeite doen om er zo uit te zien. "De tijd die je erin moet stoppen en de offers die je voor je lichaam moet maken zijn enorm. Het is niet iets dat je graag nog eens zou doen", vertelt de acteur over het proces om zijn lichaam op te pompen. "Het vergt een enorme toewijding."


Jake is blij met het resultaat van zijn lijdensweg. "Alle energie en toewijding is terug te zien in de film. Als mensen de film zien, voel ik de energie," vertelt hij aan People.

Ondanks de zware training die het dagelijks leven van de acteur een tijdje domineerde, verbleekt zijn inspanning bij die van echte boksers, vindt hij. "Vooral voor de rollen die zo fysiek zijn besef je dat je een acteur bent. Er is niets zwaars aan als je het vergelijkt met wat mensen in het echt doen."