×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De ingelaste In Memoriam-uitzending over Koos Alberts trok 709.000 kijkers

De ingelaste In Memoriam-uitzending over Koos Alberts trok 709.000 kijkers
29.09.2018 -

De ingelaste In Memoriam-uitzending over Koos Alberts is vrijdagavond bekeken door 709.000 mensen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.


In de speciale uitzending haalden collega's, vrienden en zijn vrouw haalden herinneringen op aan de vrijdag op 71-jarige leeftijd overleden volkszanger. Ook werden beelden van een interview uit 2015 herhaald waarin Koos vertelt over zijn 30-jarig jubileum. De aflevering van Hello Goodbye op NPO 1 kwam te vervallen. Die uitzending wordt later alsnog uitgezonden.

Op prime time scoorde de kennisquiz 2 voor 12. Het spelletjesprogramma, gepresenteerd door Astrid Joosten, werd door bijna 1,3 miljoen mensen bekeken. Flikken Rotterdam behaalde met meer dan 1,1 miljoen kijkers een derde plek in de kijkcijferlijst. Het best bekeken programma was vrijdag het NOS Journaal van 20.00 uur (1,9 miljoen kijkers).