De familie Froger moet op een houtje bijten

Rene Froger en zijn gezin moeten hun luxe leventje vaarwel zeggen...

De familie Froger levert al hun luxe in. Nietomdat Rene’s gouden keeltje het af laat weten of omdat Natasja’s tv-carrièreminder op brengt dan gedacht. Nee de Frogers doen mee aan een nieuw programmavan RTL 4, ‘De Frogers: Effe geen cent te makken’.

Vanaf deze maand moet de familie het zien teredden met een inkomen op bijstandsniveau. En dat wel voor een hele maand. Voorde inrichting van hun nieuwe huis krijgen ze slechts duizend euro. Een bezoekjeaan het kringloopcentrum is dus niet uitgesloten. De normale werkzaamheden vande Frogers gaan gewoon door.

RTL wil met het nieuwe programma oprespectvolle wijze ook dit deel van onze samenleving bij het grote publiek inbeeld brengen. Ook de familie Froger hoopt dat er met deze docusoap meeraandacht komt voor de honderdduizenden Nederlanders die ook dit jaar weerafhankelijk waren van een bijstandsuitkering of minimumloon.

Rene ziet de komende maand met een positieve gedachtetegemoed: “Behalve dat dit voor ons gezin een leerzame ervaring is, kunnen wehiermee ook aandacht vragen voor de Voedselbank.”