×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De eerste foto’s van het zoontje van Carice van Houten

8.03.2017 -

Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce zijn na een verblijf in Australië weer in Amsterdam. Ook met zoontje Monte Pearce natuurlijk. Eindelijk mogen wij ook genieten van het ventje, want Weekend heeft deze week de allereerste foto's van het mannetje.


Nadat Guy en Carice hun Monte hebben geshowt aan de familie van de acteur in Australië, is het nu de beurt aan Nederland om het ventje te zijn. Afgelopen weekend schermden de twee hun kindje eens niet af in de kinderwagen, dus heel Amsterdam kon meegenieten van Monte. 

Het mannetje keek met zijn blauwe ogen nieuwsgierig rond. Hij had een warme muts op zijn koppie, want het was nog best koud buiten. 

De allereerste foto's van het zoontje van Carice van Houten en Guy Pearce zien? Haal dan snel de allernieuwste Weekend, die nu in de winkels ligt.