×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De eerste foto’s van Emma Watson als Belle

De eerste foto’s van Emma Watson als Belle
3.10.2016 -

Volgend jaar komt de langverwachte nieuwe versie van Belle en het Beest uit. In deze film speelt Emma Watson de beeldschone Belle. Nu zijn de eerste foto's van de Harry Potter-actrice verschenen in deze glansrol.


De actrice is te zien in twee welbekende Belle-outfits. Op een foto is ze te zien in de blauwe overgooier met een witte blouse eronder in de boekenwinkel. Op de andere foto is ze te zien in de spectaculaire gele jurk, terwijl ze danst met het Beest. 

De nieuwe versie van Belle en het Beest komt in maart volgend jaar uit. Eerder bracht Disney al een trailer uit en werd een stukje getoond van Emma Watson en Dan Stevens, die het Beest speelt, die stukken uit de film voorlezen. 

Foto: YouTube

Foto: YouTube