Tom Brady

De beste sportscholen van de sterren

In 2020 hebben we allemaal geleerd hoe fijn het kan zijn om een gym in huis te hebben. Sportscholen moesten immers maandenlang gesloten blijven door de pandemie.

Je Basic Fit opzeggen heb je mogelijk daarom zelf ook gedaan destijds. Vervolgens heb je wellicht allemaal fitnessspullen online gekocht, als ze nog niet uitverkocht waren. Ook celebs hebben dit gedaan, al hoefden zij een abonnement opzeggen misschien niet eens te doen omdat ze al een sportschool in huis hadden. Dit geldt bijvoorbeeld voor de onderstaande beroemdheden.

Tom Brady en Gisele Bündchen

Hij is een beroemde quarterback met zeven Super Bowl-kampioenschappen op zijn naam. Zij is een model van wereldklasse, die zowel catwalks als grote modecampagnes siert. Dus laten we eerlijk zijn: Tom Brady en Gisele Bündchen zouden niet niet een eigen sportschool in hun huis hebben. Toen ze in hun opvallende Franse huis in Chateau-stijl in Brentwood woonden, hadden ze een gym in huis waar ze samen goed in het zweet konden werken. Uiteindelijk verkocht het paar dat huis aan Dr. Dre voor maar liefst 40 miljoen dollar. Brady en Bündchen wonen inmiddels dus ergens anders, maar de kans is groot dat in die woning ook een sportschool zit.

The Weeknd

Alleen omdat je een gym in je ruimte wilt opnemen, wil nog niet zeggen dat het niet stijlvol kan zijn. Geloof ons niet? Bekijk het Weeknd’s Hidden Hills herenhuis. Het 12.547 vierkante meter grote huis zit vol met voorzieningen zoals een privétheater, een garage voor vijf auto’s en een klimaatgestuurde wijnkelder. Maar naar onze mening is het beste deel van de woning de strakke sportschool. Met schaarse apparatuur en ongelooflijk natuurlijk licht voelt dit gebied verrassend modern aan. Het enige wat je hoeft te doen is “Blinding Lights” aan te doen en in beweging te komen in deze sportschool in huis!

Kourtney Kardashian

Of je nu een groot fan bent van de Kardashians of ze gewoon volgt op sociale media, de kans is groot dat je al weet dat de oprichter van Poosh dol is op een goede workout. Het is dus niet meer dan normaal dat haar huis voldoende ruimte heeft om te zweten. Haar 11.746 vierkante meter grote herenhuis in Calabasas beschikt over een verzonken basketbalveld, waar Kourtney Kardashian traint met Don “Donamatrix” Brooks. Over sportief zijn gesproken, de realityster kocht dit huis van ESPN-analist Keyshawn Johnson, die vroeger in de NFL speelde, voor 8,495 miljoen dollar.

Selena Gomez

Een beroemdheid met een verrassend eenvoudige homegym? Dat is Selena Gomez! Hoewel de creatieveling een indrukwekkende vastgoedportefeuille heeft, heeft ze niet een volwaardig fitnesscentrum nodig. In plaats daarvan voegde ze een loopband en een elliptische trainer toe aan een klein hoekje in haar Encino-huis. Maar hoewel deze opstelling zeker bescheidener is dan sommige van de andere sportscholen van de beroemdheden in dit artikel, is het zeker niet armoedig. Het is vermeldenswaard dat haar oefenruimte direct naast een massageruimte ligt, wat de perfecte manier is om sommige pijnlijke spieren een beetje liefde en rust te geven.