×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Schwimmer het nieuwe liefje van Debra Messing

David Schwimmer het nieuwe liefje van Debra Messing
9.08.2018 -

David Schwimmer is te zien in het volgende seizoen van Will And Grace. Zijn personage in de tweede reeks van de reboot is het nieuwe liefje van Grace, gespeeld door Debra Messing.


Volgens Deadline wordt nog gewerkt aan het script van de serie, maar ziet het ernaar uit dat de acteur vijf afleveringen lang een rol heeft in de show.

David is vooral bekend uit Friends, waarin hij Ross Geller speelde. Na het einde van die hitserie regisseerde hij enkele films en televisie-afleveringen en had hij een stemrol in de Madagacarfilms. In 2016 was hij te zien als Robert Kardashian in de miniserie The People v. O. J. Simpson: American Crime Story.

Will And Grace maakte in het najaar van 2017 na elf jaar afwezigheid een comeback. Het tiende seizoen is in de VS vanaf 4 oktober te zien. In Nederland zond TLC de terugkeer van buren Will en Grace en hun vrienden Jack en Karen uit.