David Hasselhoff even in Nederland

Bij de persconferentie van Acceleration 2014 was vandaag niemand minder dan David Hasselhoff aanwezig. De Baywatch-ster had het enorm naar zijn zin in Katwijk en vond het een hele eer om onze Vengaboys te ontmoeten.

Omdat de Vengaboys ook in Amerika grote hits scoorden als We Like To Party en Boom, Boom, Boom, Boom!! was David Hasselhoff behoorlijk onder de indruk van zijn rendez-vous met het viertal.   

David en de Vengaboys maken deel uit van het groots opgezette spektakel Acceleration, waarvoor vandaag de persconferentie plaatsvond. Het gaat om een driedaags internationaal evenement met enerzijds auto- en motorraces en anderzijds een tweedaags muziekfestival. Naast Hasselhoff en de Vengaboys zullen ook danceformaties als 2 Unlimited en Twenty 4 Seven er hun opwachting gaan maken.

Acceleration 2014 wordt gehouden op tien Europese circuits vanaf vrijdag 25 april (Autódromo do Algarve, Portimão, Portugal) tot en met zondag 19 oktober (Circuit van Assen), zo meldt PR Newswire. Op de vrijdagavond begint het muziekfestival met bekende internationale artiesten uit de jaren '80 en '90 onder de titel "Celebrate the 80s & 90s with The Hoff", gepresenteerd door David Hasselhoff. Op zaterdag zijn er optredens van verschillende bekende DJ's. Alle drie de dagen zijn een unieke mix van races, muziek, entertainment, eten en drinken. Allemaal op het circuit en bedoeld voor het hele gezin.