David Beckham: ‘Vriendin Brooklyn niet meer welkom bij familiegelegenheden’

Brooklyn Beckham, de oudste zoon van David en Victoria, werd in december voor het eerst gezien met zijn vriendin Hana Cross. Maar nu, zes maanden later, adviseert David zijn zoon om eens goed na te denken over zijn relatie met het 22-jarige model. Aanleiding zouden de vele ruzies tussen Brooklyn en Hana zijn.

De meest recente publiekelijke ruzie vond plaats tijdens het filmfestival in Cannes, nu twee weken geleden. En zo hebben er de laatste tijd nog meer ruzies in het openbaar plaatsgevonden. Een bron vertelt aan The Sun dat het David en Victoria zorgen baart dat hun zoon zo veel ruziet met zijn vriendin. ‘Het stel heeft veel ups en downs gehad de laatste tijd, en daarom wil David dat Brooklyn serieus gaat nadenken of hij wel een toekomst met Hana voor zich ziet’, aldus de bron.

Behalve het advies om wat afstand te nemen, zou David zijn zoon ook hebben verzocht om Hana niet meer mee te nemen naar familiegelegenheden. En dat verzoek lijkt Brooklyn te accepteren. Afgelopen week was de familie Beckham te vinden in Miami, voor een vakantie. Maar op de vakantiekiekjes die de Beckham’s deelden op hun Instagram was Hana niet te zien…

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen