×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Beckham laat 41ste tattoo zetten

7.04.2017 -

Dat David Beckham van tatoeages houdt is geen verrassing, het lichaam de oud-voetballer is van top tot teen met afbeeldingen bedekt. Maar Beckham vond nog een leeg plekje, op zijn rechteronderbeen. En dus plaatste de 41-jarige Brit een foto op Instagram van zijn 41e tatoeage, zo meldt The Daily Mail.


De nieuwe tattoo is gezet door Mark Mahoney in zijn favoriete tattoostudio, Shamrock Social Club in Hollywood. De zoon van de oud-voetballer, Brooklyn Beckham, liet recent in dezelfde tattooshop zijn eerste tatoeage zetten. Dat was een tekening van een Noord-Amerikaanse indiaan met tooi. Vader Beckham heeft een vergelijkbare tattoo.

Volgers van de 18-jarige Beckham vroegen zich af waarom hij een indiaan op zijn arm liet tatoeëren terwijl hij geen Noord-Amerikaanse roots heeft, laat staan indianenbloed. 'Naïeve blanke mensen met geen benul voor de gewelddadige geschiedenis tegen inheemse volken', schreef een volger van Beckham onder zijn Instagramfoto van zijn eerste tatoeage.


Het kon vader noch zoon Beckham veel schelen. De gedeelde passie voor tatoeages delen ze ook graag met hun fans en volgers op sociale media.

 

Nice little shin piece with the legend Mark Mahoney @shamrocksocialclub

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op