×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Beckham bouwt droomkasteel voor dochtertje Harper

15.08.2017 -

Ook in huize Beckham is het in de zomermaanden tijd voor rust en vakantie. Het was voor oud-voetballer David Beckham aanleiding om te werken aan een verrassing voor zijn zesjarige dochter Harper. Op Instagram deelt 'Becks' een foto van een groot Lego-kasteel, dat hij speciaal voor Harper maakte.


David liet vorige week al op Instagram weten dat hij zou beginnen met het bouwen van een Disney-kasteel. Het bouwwerk bestaat uit maar liefst 4000 Lego-stukjes. Afgelopen nacht rondde de 42-jarige Brit de bouw af. “Het is 1 uur ’s nachts en ik ben klaar. Iemand krijgt morgenochtend een leuke verrassing…”, schrijft David bij de foto.

De zesjarige Harper is het jongste kind van David en Victoria Beckham. Het meisje heeft drie broers: Brooklyn (18), Romeo (14) en Cruz (12).