×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dave Roelvink stoomt broertje Donny klaar voor Robinson

9.08.2018 -

Donny Roelvink vloog gepokt en gemazeld naar een onbewoond eiland voor Expeditie Robinson. De jongste Roelvink-telg werd voordat hij in het vliegtuig stapte klaargestoomd door zijn broer Dave, die in 2016 deelnam aan het survivalprogramma van RTL 5.


Tijdens een expeditie in eigen land leerde Dave Donny de fijne kneepjes van het overlevingsvak. Zo kreeg Donny uitleg over het maken van vuur, wat hem ook tijdens de proeven op het Robinson-eiland van pas zal komen. Ook leerde Dave zijn broertje koken met het weinige voedsel dat voorhanden is. 'Het smaakt nergens naar, maar ik vind het niet vies', concludeert Donny na de eerste hap. 'Als je drie weken iets eet wat nergens naar smaakt, op een gegeven moment wordt het wel vies hoor, gap', reageert Dave opbeurend.

De voorbereiding van Donny is vastgelegd voor de Videoland-serie Dave en Donny op expeditie. De vierdelige serie, die vanaf 16 augustus te zien is, is de volgende realityserie van de Roelvinkjes. Zij lieten zich eerder volgen voor De Roelvinkjes, Dave en Donny doen zaken, Dave het huis uit en Dave en Dien op Ibiza. Donny's avonturen op het Robinson-eiland zijn vanaf 6 september te zien bij RTL 5.