Dave Roelvink gek op siliconenborsten

Model Dave Roelvink gaat met de billen bloot. Figuurlijk dan. Deze week vertelt hij in Viva over zijn seksleven en zijn toekomstplannen. Dave is deze zomer te zien in de speelfilm De overgave. Het gaat slechts om een figurantenrol maar in acteren ziet de 20-jarige zoon van Dries Roelvink zijn toekomst. "Ik heb laatst auditie gedaan voor GTST, maar werd afgewezen om mijn Amsterdamse accent. Ik ben meteen begonnen met spraaklessen'', vertelt Dave aan het tijdschrift.

Het model zegt trots te zijn op zijn lijf. "Ik ben tevreden. Ook down under. Ik heb nooit klachten gehad. Wel complimenten. Als het pijn doet bij een vrouw, is dat toch eigenlijk een compliment voor de man?" Dave traint vijf keer per week in de sportschool, al is dat de laatste tijd door drukte wat minder geworden.

Borsten

Dave heeft wel een bijzondere interesse op uiterlijk gebied. Hij is gek op vrouwen die een borstvergroting hebben gehad. “Vrienden verklaren me voor gek, maar ik vind ze prachtig. Ik heb drie meisjes gehad met siliconen. De vorm is mooier dan bij echte borsten. Echte borsten zijn wel iets zachter, maar als ik moet kiezen, ga ik toch voor de mooiste vorm.”

Vrijgezel Dave doet veel met zijn beste vriend Mick, die hij drie jaar kent. Maar hij is ook op zoek naar een vriendin. "Ik ben sinds een paar weken wel aan het daten. Dat heb ik aan Mick te danken. Hij zag op Instagram een mooi meisje voorbijkomen. Ik heb haar nummer achterhaald en haar een berichtje gestuurd. Het is nog niet 'aan', maar we hebben het heel leuk samen. Ik hoop dat het wat wordt. Ik vind het fijn om een vriendinnetje te hebben. Ik ben niet graag alleen."