Dave Roelvink bespot

Dave Roelvink wordt nog steeds bespot. Sinds hij in augustus in verband werd gebracht met een juwelenroof is hij het mikpunt van spot. Ditmaal wordt de zoon van Dries Roelvink bespot door de rockband Paceshifters uit Wijhe.

Dave Roelvink deelde samen met zijn vader Dries een kleedkamer met de Paceshifters. Dat was niet geheel zonder gevolgen. De mannen van de rockband waren namelijk goed op de hoogte van het verleden van Dave. Het model werd namelijk in augustus in verband gebracht met een juwelenroof uit de villa van de familie Pach. Er werd voor meer dan 60.000 aan spullen gestolen. Dat nieuws was de band niet ontgaan en daarom zagen ook zij hun kans om Dave te kakken te zetten. Op een Facebook-pagina schreef de band: ‘We deelden een kleedkamer, maar gelukkig heeft Dave zich gedragen en hebben we alle spullen nog.’

Het festival was sowieso geen succes voor de familie Roelvink. Dries kapte namelijk zijn optreden vroegtijdig af nadat hij een lading bier over zich kreeg. Zonder enig commentaar verliet hij het podium om niet meer terug te keren.