Daphne Deckers vindt rust nemen moeilijk

Daphne Deckers vindt het best lastig dat ze het wat rustiger aan moet doen. "Ik vind het heel moeilijk, want in de afgelopen 20 jaar ging ik alleen maar door, door en door", vertelt ze aan RTL Boulevard.

Op zich gaat het best goed met Daphne. "Het is niet zo dat ik op een brancard lig. Ik ben de afgelopen maanden ziek geweest en ik hoop nu juist door veel rust te nemen nieuwe energie op te doen", vervolgt ze. De presentatrice liep in september een bacteriële infectie op. Ze deed het toen ook een paar dagen rustig aan, maar achteraf bleek dat ze toch weer te snel aan de slag was gegaan. "Ik ben een beetje eigenwijs geweest", geeft ze toe.

In het gesprek reageert ze ook op de berichten dat haar man Richard Krajicek gezegd heeft dat het gezin graag naar Amerika wil verhuizen. "Misschien, eventueel, over een aantal jaar, als het goedgaat met de tennis van onze zoon. Dan gaan we een paar jaar naar Florida." Zoon Alec dan daar dan verder tenissen en hun dochter wil er graag medicijnen gaan studeren. Volgens Daphne heeft Richard het niet per ongeluk verklapt. "Het is geen geheim. Hij heeft geen spijt dat hij iets heeft gezegd, hij is het denk ik al weer vergeten."