Daphne Bunskoek mogelijk naar de VPRO

RTL-Boulevard presentatrice Daphne Bunskoek is momenteel met de VPRO in gesprek voor eventueel een nieuw televisieprogramma. Een woordvoerster van de omroep maakte dit onlangs bekend.

Volgens de woordvoerster ligt er nog helemaal niks vast, maar zijn er meerdere ideeën voor programma’s waarvan Daphne de presentatie op zich zou kunnen nemen. “Er ligt zeker geen programmavoorstel waar Daphne Bunskoek in past. Het betreft een eventueel nieuw te ontwikkelen programma. Als het al tot een programmavoorstel leidt, moet het nog langs de zendercoördinator en is het niet eerder dan in het najaar op televisie te zien”, aldus de zegsvrouw van de VPRO.

Voor zender RTL4 komen de gesprekken van Bunskoek met een andere omroep niet uit de lucht vallen. “Het driejarig contract van Daphne Bunskoek loopt deze zomer af. Kennelijk is voor haar de tijd rijp om te kijken hoe ze verder wil en ook voor ons is het reden om gesprekken met haar te voeren over haar toekomst bij RTL”, zo zegt iemand van RTL. “Haast hebben we niet, want RTL Boulevard loopt nog tot 27 juni.”

Of Bunskoek haar presentatiewerk bij RTL Boulevard en haar reizen voor RTL Travel Adrenaline wellicht kan combineren met een programma voor de VPRO, wil de woordvoerder in deze prille fase van de onderhandelingen nog niets over zeggen.